Кримінальна хроніка Волині

Прес-реліз про найбільш резонансні злочини та події на 23.12.2010 р. 

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ УМВС України у Волинській області надійшло 161 заяв та повідомлень, з яких 113 про злочини. Вжитими заходами працівників міліції 13 злочинів розкрито по гарячих слідах. Серед розкритих злочинів 2 нанесення тілесних ушкоджень та 4 крадіжки майна, 4 шахрайства, 1 вилучення наркотиків та інші.

Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено 13 виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.

За адміністративні правопорушення до відповідальності притягнуто 121 особи, в тому числі 81 за порушення громадського порядку. Працівниками Державтоінспекції виявлено 330 водіїв, що грубо порушили Правила дорожнього руху, в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 8 водіїв.

22 грудня 2010 року о 12:25 в приймальне відділення центральної міської лікарні звернулась 62-річна Антоніна К., пенсіонерка, жителька м.Нововолинськ з тілесними ушкодженнями. Встановлено, що тілесні ушкодження наніс за місцем проживання 20.12.2010 близько 14:00 61-річний Микола К., непрацюючий, житель села Бужанка Іваничівського району.

22 грудня 2010 року о 18:15 по вулиці Конякіна водій, особа якого встановлюється, керуючи невстановленим автомобілем скоїв наїзд на пішохода 62-річного Михайла Г., жителя міста Луцька, який переходив проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП Михайло Г. отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до Луцької міської клінічної лікарні.

21 грудня 2010 року о 19:15 пішохід 49-річного Євген А., житель міста, не переконавшись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху, раптово вибіг на проїжджу частину дороги біля зупинки громадського транспорту, втратив рівновагу та впав під заднє праве колесо автобуса Богдан під керуванням 42-річного Романа П. Внаслідок ДТП Євгена А. з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Центральної міської клінічної лікарні.

22 грудня 2010 року о 18:30 по вулиці Карпенка-Карого 39-річний Вадим П., житель міста, керуючи автомобілем «Мерседес», на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода 60-річну Мирославу Н., жительки міста. Внаслідок ДТП Мирославу М., з тілесними ушкодженнями госпіталізована у нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні.

22 грудня 2010 року о 16:25 63-річний Віктор Х., житель міста, керуючи автомобілем «Мазда», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння по проспекту Грушевського на регульованому пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода 22-річну Дарію В., жительку міста, яка з отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізована до Волинської обласної клінічної лікарні.

Управління МВС України у Волинській області
 

You may also like...