Кримінальна хроніка Вінниччини

Кримінальна хроніка Вінниччини 

23.12.2010

За минулу добу до органів внутрішніх справ Вінницької області надійшло 25 заяв про злочини. Вжитими заходами 15 з них розкриті «по гарячих слідах». Серед розкритих злочинів – 3 крадіжки, 1 пограбування, 3 злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, 4 злочини у сфері економіки.

Пограбування. 22 грудня до Ленінського відділу міліції з заявою звернувся 30-річний місцевий житель про те, що близько 22.00 години невідомий чоловік на тролейбусній зупинці «600-річчя», з застосуванням фізичної сили, заволодів його курткою, шкіряними рукавицями, шапкою, мобільним телефоном «Nokia», ключами від квартири та грошовими коштами в сумі 210 гривень. В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками міліції за підозрою у скоєнні злочину був затриманий 25-річний непрацюючий. По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1., ст. 186 Кримінального КУ.

Злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. В ході проведення профілактичних заходів в Тиврівському районі співробітниками міліції був затриманий 39-річний непрацюючий, житель одного з сіл району, у якого було виявлено та вилучено 38 г коноплі.

ДТП з госпіталізацією. 22 грудня о 3.40 біля села Громадське Літинського району водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», 29-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля та його 29-річний пасажир з отриманими тілесними ушкодженнями госпіталізовані в центральну районну лікарню.

22.12.2010

За минулу добу до органів внутрішніх справ Вінницької області надійшло 25 заяв про злочини. Вжитими заходами 14 з них розкриті «по гарячих слідах». Серед розкритих злочинів – 3 крадіжки, 4 шахрайства, 3 злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. В ході проведення профілактичних заходів в Староміському районі міста Вінниці співробітниками міліції був затриманий 18-річний непрацюючий, у якого було виявлено та вилучено 6 г канабісу.

ДТП з госпіталізацією. 21 грудня о 9.00 в селі Куна Гайсинського району водій автомобіля «МАЗ», 56-річний житель Херсонської області, не впорався з керуванням та допустив занос напівпричепа на узбіччя, де знаходиласть 10-річна місцева жителька. Дівчинку з тілесними ушкодженнями у вигляді тріщини стегнової кістки правої ноги госпіталізовано в центральну районну лікарню.

Інші злочини. 21 грудня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом працівниками ДПС ДАІ в місті Бершадь був зупинений автомобіль «ВАЗ 21063» під керуванням 44-річного жителя села Кошаринці. Під час перевірки документів на автомобіль було виявлено та вилучено талон про державний технічний огляд з явними ознаками підробки.

УМВС України у Вінницькій області
 

You may also like...