На пішохідному переході в Києві травмовано 10-річну ученицю, яка прямувала до школи

У столиці на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля «NISSAN-ALMERA» травмував 10-ти річну дівчинку, яка йшла до школи.  

Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 грудня 0 8-10 на вул. Староноводницькій,8 (Печерський район). Того дня 5-ти класниця Настя поспішала до школи, але пам’ятаючи про те, що переходити дорогу потрібно згідно Правил, дійшла до «зебри» сподіваючись на безпечний перехід. Але на жаль поспішав і водій. Як з’ясувалося, у тому ж напрямку, що й «NISSAN», рухався і інший автомобіль, водій якого зупинився перед пішохідним переходом і надав можливість перейти дитині дорогу, як того вимагають правила. Незважаючи на дорожні знаки і розмітку, водій загальмувати вчасно не встиг. Як наслідок – дитина отримала травму голови, живота, забиття тіла та була госпіталізована до лікарні. 

Як свідчить статистика, з початку року на столичних автошляхах скоєно 171 дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю неповнолітніх, в яких 3 дітей загинуло та 177 – травмовано. Більшість автопригод за участю дітей сталися через порушення водіями правил дорожнього руху. Так, з вини дітей скоєно лише 32 автопригоди.

ДАІ Києва
 

You may also like...