Під час застілля теща убила гостя, який у сварці заступився за її зятя

На телефон 102 надійшло повідомлення про те, що в с. Червона Знам’янка Кременчуцького району 58-річний Володимир, мешканець вказаного села, отримав ножові поранення. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група. На місці події було встановлено, що чоловік загинув від пошкодження внутрішніх органів.

Наразі відомо, що 28 січня, після обіду, Володимир завітав у гості до своєї доброї знайомої, раніше судимої, 47-літньої Олени. Окрім жінки в будинку знаходилася її дочка із зятем та двома неповнолітніми дітьми.

Десь після 24 години, під час розпиття спиртних напоїв, між дочкою та її чоловіком виникла сварка. Мати заступилася за дочку – почала ображати і бити зятя. Володимир же вирішив проявити чоловічу солідарність і «став груддю» за молодого чоловіка. Коли гість відтягував оскаженілу Олену від зятя, жінка, не довго думаючи, взяла зі столу кухонний ніж та нанесла Володимиру кілька ножових ударів в область грудної клітини.

Один із таких ударів прийшовся в область серця, внаслідок чого Володимир помер. Сподіваючись врятувати пораненого, дочка викликала швидку, але було вже запізно. Володимир помер до приїзду швидкої допомоги від проникаючих ножових поранень.

На даний час Олену затримано. Відносно жінки порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Тетяна Романчик, прес-офіцер КМУ

ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області

You may also like...