Аби не чути нарікання тещі, п’яний зять кухонним ножем наніс їй удар в живіт

До чергової частини Єланецького райвідділу міліції Миколаївської області звернулась жінка, яка повідомила, що в результаті виниклої сварки між її матір’ю і її співмешканцем, останній наніс пенсіонерці ножове поранення.

На той час, коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, 80-річну потерпілу сусіди відвезли до медичного закладу, а зловмисник, не здійснюючі опір, дав правдиві свідчення правоохоронцям.

Заявниця Ірина із своїм цивільним чоловіком Володимиром більше ніж півроку мешкала в домоволодінні своєї матері. Чоловік завжди був не проти алкоголю, але останнім часом не відмовляв собі у надмірному вживанні оковитої, та, як правило, застілля на мажорній ноті не закінчувались. Напідпитку він починав сваритися з родиною, а матері Ірини було дуже тяжко все це бачити. Вона починала захищати доньку від п’яниці-зятя і якщо спочатку він реагував на зауваження старої жінки, то згодом почав сваритися вже й з нею.

Вкотре Володимир прийшов додому напідпитку, гніву Ірини не було меж, вона знову почала сваритись зі своїм чоловіком через його постійне пияцтво. Розмова між молодим «подружжям» не склалась, дуже п’яний Володимир почав принижувати і матір своєї співмешканки, яка почала втручатися, не витримавши образ до її доньки. Не стримавши емоцій, захмелілий чолов’яга схопив кухонний ніж та наніс пенсіонерці тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани черевної порожнини.

Слідчим відділом Єланецького РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Ведеться слідство.

Катерина Грицай, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...