Кримінальна хроніка Закарпаття на 03.02.2011

Кримінальна хроніка Закарпаття на 03.02.2011

У Мукачевому господар прострелив грабіжнику ногу

У Мукачевому Закарпатської області 29 січня 50-річний місцевий мешканець пострілом із вогнепальної зброї поранив у ногу 34-річного безробітного, який проник на його присадибну ділянку з метою крадіжки.

В результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали підозрюваного.

Попередньо встановлено, що він удень 29 січня на території власної дачної ділянки пострілом з незареєстрованої мисливської рушниці завдав згадане поранення потерпілому, який проник на ділянку з метою крадіжки.

САНІТАРКА ОБІКРАЛА МЕДСЕСТРУ
Прикрий випадок стався днями в одному з медичних закладів Ужгорода. З кабінету медсестри невідома особа украла банківську карточку, з якої в подальшому зняла гроші в сумі 2300 гривень. Потерпіла, підозрюючи передовсім когось із відвідувачів закладу, звернулася із заявою в міліцію. Однак невдовзі правоохоронці вирахували й затримали загадкового крадія. І виявилася ним… молода санітарка цього ж медичного закладу. Речивий доказ скоєння злочину вилучено.

ВЗЯВ ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ Й «ЗАБУВ» ВІДДАТИ…
Із заявою в міське управління міліції звернувся студент університету, 23-річний житель Ужгорода. Вечірньої пори до нього підійшов на вулиці незнайомий молодик і попросив мобільний телефон: мовляв, треба зробити терміновий дзвінок. Але далі спокійно поклав собі до кишені чужу «Нокію» вартістю близько двох тисяч гривень і пішов…
Невдовзі дільничні вирахували та затримали шахрая, яким виявився 18-річний житель міста. Речовий доказ–украдену «мобілку» вилучено. До слова, це вже не перший подібний епізод в діяннях згаданого ужгородця, він і раніше відбирав чужі телефони. Але тепер доведеться понести заслужене покарання.
Свох дорогих телефонів позбулися житель Києва та Ужгородського району. 38-річний підприємець зі столиці відпочивав у одному з готелів Чопа, де з його номера невідомий зловмисник поцупив мобільний телефон «Нокіа». Від молодого хлопця в одному з сіл Ужгородського району відібрали дорогий «Соні-Еріксон». А від 14-річної мукачівської школярки модерний «Самсунг» вартістю 1400 гривень поцупили з кишені куртки просто на вулиці. Любителів чужих мобілок розшукує міліція.

САМОГОНУ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ
Чергову «антисамогонну» операцію провели днями рахівські правоохоронці. Вечірньої пори, маючи відповідну оперативну інформацію, дільничні міліціонери навідалися в оселю 37-річної жительки Рахова, де виявили та вилучили два самогонні апарати, понад літр готової самогонки та півтора літра бражки. Тепер молодиця має проблеми, адже за виготовлення та збут самогонки передбачено відповідальність.

UA-Reporter.com

You may also like...