Під час чергового конфлікту син безжально убив матір

Нещодавно на телефон спецлінії «102» зателефонувала 26-річна мешканка міста Запоріжжя, яка була стурбована тим, що її 77-річна бабуся не відповідає на телефонні дзвінки та не відчиняє двері квартири. На місце події негайно було направлено наряд патрульно-постової служби та слідчо-оперативну групу Заводського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області.

Після відкриття дверей квартири, онуку чекав справжній шок: у кімнаті на підлозі лежало тіло бабусі із тілесними ушкодженнями. Працівники міліції поспілкувалися із онукою та сусідами з метою встановлення можливих свідків, обставин події та особи, яка вчинила злочин. Після проведення низки заходів працівники патрульно-постової служби міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився син потерпілої. Невдовзі недалеко від місця події міліціонери затримали нелюда та доставили до Заводського райвідділу міліції. Згодом 53-річний чоловік зізнався у скоєному та розповів як все сталося.

Між матір’ю і сином останнім часом були дуже напружені відносини, часто виникали сварки. Ввечері, коли чоловік був на підпитку, між сином та матір’ю знов виник конфлікт. У результаті якого літня жінка отримала кілька ударів в обличчя, впала та втратила свідомість. Після скоєного син вийшов з квартири, замкнув двері та пішов, залишивши матір без допомоги. Від отриманих тілесних ушкоджень літня жінка померла.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження що спричинили смерть потерпілої) КК України. За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років. Триває досудове слідство.

Анна Пономаренко, ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

МВС України

You may also like...