Інформація ДАІ м. Києва

За 21 березня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1124 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 383; створення аварійної ситуації – 11, керування в стані алкогольного сп’яніння – 33. За добу зареєстровано 2 ДТП з потерпілими, в яких 2 особи отримали травми.  

Незаконне заволодіння автотранспортом: Деснянський район а/м «Тойота Прадо», 2007 р.н., чорного кольору, н.з. АА9901ЕА.  
Інспекторами ВДАІ Печерського району спільно з співробітниками виявлено автомобіль «LEXUS-RX-570», н.з.ВЕ7700АР», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 19.03.2011, в м. Києві, на бульварі Дружби Народів,5. За підробку номерів агрегатів в авто затримано 1 людину. Так, під час проведення експертного дослідження автомобіля «БМВ-325» інспектором ДАІ було встановлено, що номер кузова змінено кустарно.
 
Співробітниками полку ДПС ДАІ затримано водія автомобіля «Volkswagen Caddy», який перевозив велику кількість стартових пакетів для мобільних телефонів без документів.
 
 Також затримано 1 особу, яка перебувала у розшуку за скоєння злочину. До райуправлінь міліції за незаконне зберігання та перевезення наркотичних речовин доставлено 3 особи, хуліганство – 1, порушення громадської моралі – 1, паспортно-візових правил – 6. Також в рамках заходів під умовною назвою «Мігрант» виявлені та затримані 2 нелегали.   
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...