«Чіплявся» до знайомої дівчини аж поки та перестала дихати… (ФОТО)

Алкоголь перетворює людей на тварин – ця істина підтверджена досвідом не одного покоління. А скільки по світу знівечених цією отрутою сімей, ніхто не знає, але українцям відомо одне – якщо в родині з’явився алкоголік – це горе. Нерідко пиятика стає причиною справжніх трагедій.

Так, днями до Городнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що у підсобному приміщенні одного з магазинів Городні, що на Чернігівщині, виявлено мертвою 19-річну працівницю закладу. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Прибулі на виклик міліціонери встановили, що дівчину було вбито, під час первинного огляду були виявлені численні синці на шиї. 

 

Одразу була розпочата робота щодо розкриття цього злочину. Міліціонери опитали сусідів, вилучили речові докази, встановили обставини вбивства. Було з’ясовано, що до скоєння цього жорстокого вбивства причетний 24-річний місцевий мешканець, знайомий дівчини. Його було затримано в Чернігові упродовж доби. 

В ході допиту останній розповів, що того дня він вживав спиртні напої і будучи напідпитку, почав чіплятися до дівчини, одразу сплахнуласварка, в ході якої хлопець схопив її за горло і вже не зміг відпустити, тримав, доки дівчина не перестала пручатися. Після чого забрав з каси гроші, сумочку вбитої і поїхав до Чернігова, по дорозі забрав із сумочки все цінне, а її втопив у місцевій річці. Приїхавши до обласного центру, хлопець ні в чому собі не відмовляв.  

Вже згодом його затримали оперативники карного розшуку.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Подальшу його долю вирішить суд. 

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області

 

You may also like...