В Киеве задержали дует наркозависимых «домушников»(ФОТО)

За скоєння ряду квартирних крадіжок в столиці, затримано професійних домушників. Серійним злодіянням поклали край оперативники карного розшуку Подільського управління міліції.

Двоє наркозалежних жителів столиці, упродовж останніх восьми місяців існували виключно за рахунок викраденого майна з квартир киян. Переважна більшість цих крадіжок скоєна саме в денний час. Злодіям було достатньо кількох хвилин, аби перевірити наявність чи відсутність господарів та застосувати добре відпрацьовані методи. До їх арсеналу входили всі можливі засоби проникнення в чужі помешкання.

 

 

 

Чимало часу знадобилося оперативникам Подільського управління міліції, аби встановити домушників-професіоналів. Шляхом всіх можливих оперативних комбінацій та ретельного планування оперативники встановили зловмисників і вже контролюючи їх, затримали на гарячому під час чергової крадіжки на території Подільського району.

На даний час встановлено, що на рахунку крадіїв двадцять чотири епізоди. Продовжується відпрацювання та перевірка на причетність цих осіб до ряду інших квартирних крадіжок в столиці.

Юлія Шевчук, Подільське РУ ГУМВС України в м.Києві

You may also like...