Екс-дружина настільки зраділа, побачивши свого колишнього, що наприкінці дня … вбила його

У місті Селідове, що на Донеччині, п’яна сварка колишнього подружжя закінчилася вбивством 30-річної жінки. 40-річний екс-чоловік потерпілої стверджує, що оборонявся.

У цій родині відносини завжди були не безхмарними. Чоловік і жінка розлучилися, але якийсь час мешкали разом. Потім чоловік перебрався у Донецьк. У квітні він вирішив відвідати колишню дружину й маленьку дочку і приїхав у гості.

З його розповіді стало відомо, що за зустріч вони пили цілий день. Близько 10 вечора колишня дружина почала висловлювати йому всі свої претензії й образи, а потім схопилася за ніж і стала замахуватися на колишнього чоловіка. Той, нібито втомившись відбиватися, вихопив її зброю і встромив жінці в груди. Ніж потрапив прямо в серце. Все це відбувалося на очах у п’ятирічної дитини. Усвідомивши, що накоїв, чоловік викликав "швидку", але лікарі вже не змогли допомогти жінці.

Наразі зловмисника заарештовано. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 "Умисне вбивство" КК України. За вчинене йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

Олександр Гнєдаш, Прес-служба Селидівського МВ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...