Кримінальна хроніка Хмельниччини за 13.06.2011

13 червня на території Хмельницької області зареєстровано 154 заяви та повідомлення про події і злочини, з них 76 розкрито за «гарячими слідами». Серед зареєстрованих: 41 тілесне ушкодження, 2 пограбування, 19 хуліганств, 37 крадіжок, 14 випадків навмисного пошкодження майна, 2 шахрайства. Зареєстровано 3 ДТП, в яких 2 людини загинуло та 5 отримали тілесні ушкодження. З початку року зареєстровано 158 автопригод, у яких 39 людей загинуло та 197 отримали тілесні ушкодження.

ДТП

Ізяславський район

13 червня близько 20.10 години на перехресті вулиць Незалежності та Онищука 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Ауді 80», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21093» під керуванням 50-річного місцевого жителя. В результаті ДТП пасажир «ВАЗу», 4-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до Ізяславської центральної районної лікарні.
Хмельницький район
13 червня близько 03.00 години на польовій дорозі поблизу с. Гелетинці 50-річний житель с. Олешин, керуючи автомобілем «Gelly MR-7», не впорався з керуванням та допустив наїзд на насип ґрунту і з’їзд у поле. В результаті ДТП водій та його пасажир, 17-річний житель с. Павликівці Волочиського району, померли на місці пригоди, а троє інших пасажирів, жителів м. Хмельницького, 1993, 1994 та 1993 р.н., отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в Хмельницьку обласну клінічну лікарню.
м. Хмельницький
12 червня близько 23.10 години по вулиці Свободи 54-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21093», допустив наїзд на пішохода, 42-річну місцеву жительку, яка в результаті ДТП отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.
 
ЗАВОЛОДІННЯ АВТОТРАНСПОРТОМ

Городоцький район

10 червня до Городоцького РВ УМВС надійшло повідомлення про незаконне заволодіння  мотоциклом «Іж Планета 5» в жителя с. Іванківці. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 19-річний житель с. Іванківці.
 
КРАДІЖКИ МАЙНА

Ізяславський район

3 червня до Ізяславського РВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку металовиробів в с. Білогородка з території господарства місцевої жительки. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 40-річний житель с. Білогородка.
м. Кам’янець-Подільський
4 червня до Кам’янець-Подільського МВ УМВС надійшли повідомлення про крадіжки грошей, документів та ювелірних виробів з квартир місцевих жителів. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочини скоїли двоє жителів смт. Воловець Закарпатської області, 1989 та 1993 р.н.
Славутський район
9 червня до Славутського РВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку телефонного кабелю по вулиці Чкалова. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що злочин скоїв 32-річний місцевий житель.
 

 

 

You may also like...