Кримінальна хроніка Житомирщини за 18-20.06.2011

36 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 18 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: грабіж, 3 крадіжки чужого майна, 6 фактів незаконного обігу наркотиків, 2 хуліганства, незаконне заволодіння транспортним засобом та інші.

19 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

17 червня до Корольовсього РВ звернулась житомирянка із заявою про те, що близько 12.40 по вул. Вокзальній невідома жінка, зловживаючи її довірою, шахрайським шляхом заволоділа мобільним телефоном \"LG\" вартістю понад 1 тисячу гривень.
Оперативники карного розшуку встановили, що в скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється непрацююча 26-річна жителька обласного центру, розшук якої наразі триває.

Цього ж дня студентка одного з навчальних закладів м. Житомира повідомила до міліції про те, що уночі, близько 01.40, на перехресті вул. Київської-Хлібної, невідомий відкрито викрав її мобільний телефон. Сума завданого збитку становить 800 гривень.
Інспектори батальйону патрульної служби при УМВС за підозрою у скоєнні грабежу затримали непрацюючого 24-річного жителя обласного центру, в якого викрадений телефон вилучено.

У Баранівському районі 19 червня 59-річна жінка також постраждала від дій грабіжника. Пенсіонерка розповіла, що близько 13.30 в райцентрі її пограбував невідомий, відкрито відібравши поліетиленовий пакет, в якому знаходився гаманець з грошима в сумі 287 гривень.
Розшуківці за підозрою у вчиненні злочину затримали 15-річного місцевого жителя, в якого викрадене частково вилучено.

18 червня житель с. Корчівки Червоноармійського району заявив до міліції про те, що уночі із подвір’я домогосподарства його бабусі, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 2 металевих швелера.
Працівниками райвідділу за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 16-річних парубків, місцевих жителів, в яких викрадене вилучено.

Шановні батьки! Шкільні канікули, – це той час, коли діти, переважно, відпочивають та розважаються, проте, на жаль, дуже часто без належного нагляду дорослих, що може мати самі непередбачувані наслідки. Аби ваша дитина не потрапила у біду, обов’язково контролюйте її дозвілля. Цікавтесь вподобаннями та друзями. Намагайтесь якомога більше часу проводити разом та спілкуватись.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...