Молодик холоднокровно убив домашнього пса, а потім розправився й з його хазяйкою

Днями до працівників Магдалинівського райвідділу міліції, що на Дніпропетровщині зателефонував схвильований 70-річний пенсіонер. Чоловік повідомив про те, що у колодязі за місцем мекання в селі він виявив труп своєї співмешканки.

 При огляді, на тілі потерпілої були виявлені колото-різані поранення спини, різана рана в області скроні таперелам зап’ястя лівої руки.
В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку був встановлений та затриманий безробітний, раніше судимий, 16-річний молодик.

Як з’ясувалося, тієї ночі зловмисник маючи на меті вчинення крадіжки через незачинені ворота зайшов на територію домоволодіння потерпілої. На подвір’ї незнайомця помітили собаки, які почали гавкати. Тоді, щоб не бути викритим господарями, молодик схопив вила, які знайшов у дворі та холоднокровно вбив одну собаку, труп якої потім викинув у колодязь, та поранив іншу.

Після цього, підійшовши до будинку та виставивши віконне скло він проник всередину помешкання. Почавши нишпорити по дому, крадію вподобалася сумка з риболовецькими снастями та три пачки цигарок.

У цей час з іншої кімнати вийшла господарка оселі, яка прокинулася від почутого шуму.

Задля уникнення кримінальної відповідальності за скоєне, молодик схопивши кухонний ніж безжально наніс беззахисній бабусі два удари в області спини та голови спричинивши смертельні поранення. Після скоєного хлопець витяг труп пенсіонерки з будинку та кинув його у колодязь. Прихопивши відкладені речі він зник з місця злочину.

Кухонний ніж, яким була вбита жінка, зловмисник викинув по дорозі.

За цим фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Санкція вищевказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України  в Дніпропетровській області

You may also like...