Інформація ДАІ м. Києва

Як повідомили «УК» в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, з 28 червня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 462 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 203; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 31. За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 7 осіб отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Дніпровський р-н а/м «Хонда Аккорд», 2006 р.в., чорний, д/н АВ4661ВЕ; Дніпровський р-н мотоцикл «Сузуки GSX 400», 2000 р.в., сірий, д/н АА5537АА; Святошинський р-н а/м «Лексус RX 350», 2007 р.в., бежевий, д/н АА3252ЕА.
Інспекторами ДАІ виявлені та затримані а/м («ВАЗ-21112», «КІА»), які перебували у розшуку. Також затримані 2 чоловіки, які знаходились у розшуку за скоєння злочинів. До райуправлінь міліції за перевезення вантажу без документів затриманий 1 водій, порушення паспортно-візових правил – 1.

У столиці з 31 травня по 30 червня 2011 року триватимуть профілактичні заходи на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «Автобус-2011».

Головна мета даної операції – зробити перевезення пасажирів безпечними, не допустити аварій з транспортом, що здійснює перевезення людей, говорить начальник управління ДАІ Анатолій Курінний.

З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

 

You may also like...