Увага! Зникла трирічна дитина

До чергової частини Кодимського райвідділу міліції ГУМВС України в Одеській області 12 липня цього року в 12:30 надійшла заява від 55-річної мешканки села Загнітково Кодимського району. Жінка повідомляла про зникнення свого трирічного онука,  який 11 липня близько 18 години  пішов  із дому і до цього часу не повернувся.

За отриманою інформацією, до місця події було направлено слідчо-оперативну групу Кодимського райвідділу. Правоохоронці з’ясували, що 26-річна мати дитини, працює в Одесі реалізатором в одній з крамниць, сина залишила під наглядом своєї матері. Батько дитини з 2007 року з сім’єю не проживає та участі в вихованні сина не бере. Кодимським райвідділом створено оперативний штаб, який координує роботу  пошукових груп із числа працівників міліції, прикордонної служби, громадськості, мисливців.

У ході пошукових заходів щодо встановлення місцезнаходження малолітнього проведено подворові обходи села Загнітково, відпрацьовано прилеглу територію до населеного пункту (кар’єри, поля, лісосмуги). До пошуків залучені кінологи прикордонної служби, в нічний час використовувалися «тепловізори». Проведеними заходами встановлено, що жителі села бачили хлопчика 11 липня біля 19 години, який блукав селом та направився в бік полів.

На пошук хлопчика зорієнтовані органи внутрішніх справ Винницької, Кіровоградської та Миколаївської областей.

Прикмети хлопчика: зріст – 100 сантиметрів, худорлявої статури, волосся світле, довге, обличчя кругле, очі блакитні.

Був одягнений: у синю футболку, білі шорти, капці кімнатні чорні.

Особливі прикмети: на правій щоці шрам довжиною два сантиметри.

Тож, прохання до всіх, хто бачив, або має інформацію про дитину та її місце знаходження повідомляти за телефонами: 0486726206, 7794227.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...