Інформація ДАІ м. Києва на 10.08.2011

За 9 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 471 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 274; створення аварійної ситуації – 2, керування в стані алкогольного сп’яніння – 41. За добу зареєстровано 4 ДТП в яких 7 осіб отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Голосіївський р-н а/м «Пежо 206СС», синій,   2006 р.в., д/н АА5775ВІ; Подільський р-н а/м «Тойота Ленд Крузер», чорний, 2007 р.в., д/н АА1619НЕ.

 Інспекторами ДАІ виявлено 4 автомобілі («ВАЗ-21213», «Сеат Толедо», «Опель Вектра», «Нісан Альмера»), які перебували у розшуку, та мопед «Ходна Ленд-50», який було знайдено «гарячим слідом» у Дніпровському районі міста Києва.
 
До райуправлінь міліції доставлено за хуліганство – 2 особи, незаконне зберігання наркотичних речовин – 1, вантаж без документів – 3, шахрайство-1, навмисне пошкодження майна-1.       
                  
В столиці з 8 по 18 серпня розпочався комплекс заходів під умовною назвою «Небезпечний, великогабаритний та великоваговий вантаж». Мета заходів – попередження аварій та катастроф при перевезенні небезпечних вантажів. Операція спрямована на перевірку дотримання вимог Правил дорожнього руху суб’єктами перевезення небезпечних вантажів. Як правило, винуватцями таких аварій є самі перевізники. Це і незадовільний технічний стан авто, і умови та режим перевезення вантажів. Саме на це під час перевірок буде звернена увага інспекторів. Разом з тим, з водіями будуть проводитися профілактичні бесіди, які можуть запобігти трагедій
 
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста.Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...