В столиці сталася смертельна ДТП за участю мотоцикліста (ФОТО)

Вчора, 16 серпня близько 18 години,  у Подільському районі на вулиці Маршала Гречка,13-а трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю водія мотоцикла «Kawasaki Z1000».

Попередньо встановлено, що мотоцикл рухався в напрямку Інтернаціональної площі, а 53-річний водій автівки «Volkswagen Passat» їхав у напрямку Виноградаря. Напевно йому потрібно було повернути на АЗС. Всупереч вимогам правил він почав виконувати цей маневр і зіткнувся з мотоциклістом. Внаслідок цього зіткнення  мотоцикліст загинув на місці пригоди.

Мото-ДТП-Киев

Мото-ДТП-Киев-2

Мото-ДТП-Киев-3

Встановити його особу на місці ДТП не було можливості оскільки при загиблому не було жодних документів, а мотоцикл, як з’ясувалось, ніде не зареєстрований. Встановлено також, що номерні знаки, які були на «Kawasaki» швидше за все були виготовлені саморобним способом. А за такими номерами у Харківській області зареєстрований зовсім інший мотоцикл. Розпочате розслідування цього трагічного випадку.

ДАІ Києва радить водіям бути уважними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 

You may also like...