Інформація ДАІ м. Києва на 22.08.2011

За 20-21 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1095 порушень ПДР, з них найбільш характерні: створення аварійної обстановки – 2, перевищення швидкості – 606; порушення правил дорожнього руху пішоходами – 60, керування в стані алкогольного сп’яніння – 86. За вихідні зареєстровано 7 ДТП в яких 10 осіб отримали травми.

Інспекторами ДПС ВДАІ Дарницького РУ 20.08.11 виявлено автомобіль: «Лексус-350», яким 18 серпня поточного року незаконно заволоділи невстановлені особи на вулиці А.Ахматової. Зокрема, затримано автомобіль «Фольксваген – Гольф», під час перевірки виникла підозра, що номер кузова змінено кустарно. Водія автівки доставлено до райуправління міліції. Також за підробку документів співробітники ДАІ затримали водіїв автомобілей «Фольксваген – Пасат» та «Ауді А6», в яких вилучили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у дійсності. Для подальшого з’ясування всіх обставин водіїв доставлено до райуправління міліції. Інспекторами ВДАІ Подільського РУ затримано чоловіка, який перебував у розшуку за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -3 особи, за перевезення вантажу без документів-1, за крадіжку-1.
 
Незаконні заволодіння автотранспортом: Шевченківський район а/м «ВАЗ-217030», сірий, 2008 р.в., д/н ВХ6663АХ; Голосіївський  район  а/м «Шевроле Лачетти», синій, 2004 р.в., д/н АА7303НІ. Прийняті міри розшуку.
 
Допоможіть розшукати водія-втікача, який скоїв наїзд на двох пішоходів та з місця пригоди зник.
 
Столична Державтоінспекція просить відгукнутись свідків дорожньотранспортної пригоди, яка сталася у Голосіївському районі, навпроти зупинки громадського транспорту «ВІТА-2». 21 серпня 2011 року о 22 год.18 хв. на Столичному шосе невстановленим автомобілем був скоєний наїзд на двох пішоходів (жінку та чоловіка 1976 року народження), які переходили дорогу. Внаслідок наїзду жінка  отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу та гомілки,забиття тіла та була доставлена до лікарні. Чоловік також зазнав тяжких травм – закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини та живота, забиття тіла та був госпіталізований. Після наїзду водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення   п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій забов»язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Столична ДАІ звертається до свідків з проханням надавати будь-яку інформацію стосовно ДТП на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).
 
Зверніть увагу!   
 
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  В ході цих заходів інспектори ДАІ чергуватимуть біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищить дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах проведуть уроки дорожньої грамоти. Дітям, які дотримаються правил безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі . А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.
 

ВЗГ УДАІ м. Києв

You may also like...