Інформація ДАІ м. Києва на 02.09.2011

Ук повідомив УК Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 1 вересня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 517 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 275; створення аварійної ситуації – 1, керування в стані алкогольного сп’яніння – 33. За добу зареєстровано 6 ДТП в яких 7 осіб отримали травми. Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.

Інспекторами ДАІ виявлені 2 автомобілі («ВАЗ-2104», «Хюндай»), які перебували у розшуку. Зокрема, затримано двох водіїв, які перевозили вантаж без необхідних документів . Також затримано водія, який підробив квитанцію про сплату адміністративного штрафу.

До райуправлінь міліції доставлено за незаконне зберігання наркотичних речовин – 1, порушення паспортно-візових правил – 9.
З 25 серпня до 5 вересня 2011 року у Києві проводиться оперативно-профілактична операція "Мігрант". Працівники Державтоінспекції під час операції проводять ретельні перевірки з метою встановлення шляхів та маршрутів перевезення нелегальних мігрантів, транспортних засобів та їх власників, які здійснювали перевезення (надавали транспорт). Тільки за добу в столиці співробітниками ДАІ виявлено та задокументовано 11 осіб за підозрою порушення законодавства про правовий статус іноземців. На водіїв складено 6 адміністративних протоколів за перевезення іноземців, які нелегально перебувають на території України.
Зверніть увагу!
Державтоінспекція м. Києва інформує, що з 2 вересня поточного року у Шевченківському районі будуть здійснюватись ремонтні роботи пов’язані з реконструкцією теплової мережі (згідно розпорядження КМДА №1515 від 25.08.11). Тому, по вулиці Довнар-Запольського (між вулицями Дегтярівською та В.Василевської) буде тимчасово заборонений рух всіма видами транспорту (виняток автомобілі спеціального призначення).
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. В ході цих заходів інспектори ДАІ чергуватимуть біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищить дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах проведуть уроки дорожньої грамоти. Дітям, які дотримаються правил безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі . А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
УК

You may also like...