Ревнощі стали причиною злочину

Один із класиків назвав ревнощі «чудовиськом із зеленими очима». Колір очей нехай лишається на совісті літератора, а ось те, що це дійсно чудовисько, котре постійно множить кількість своїх жертв, свідчать численні події з трагічним змістом.

Яскравим прикладом може служити випадок, який стався 30 серпня в одному з райцентрів Запорізької області – місті Оріхові. Того вечора до місцевої клініки доставили 23-річну жінку та її 34-річного співмешканця. В обох потерпілих було по кілька проникаючих ножових поранень в області живота та грудної клітини. Отримавши повідомлення про скоєний злочин, на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери швидко з’ясували, що зловмисницею виявилася колишня співмешканка потерпілого чоловіка. Останній якийсь час тому зробив вибір на користь молодшої на десять років суперниці, покинувши жінку з трьома дітлахами. І тоді ревнощі штовхнули жінку на страшний вчинок. На щастя, лікарі врятували життя обох потерпілих. Але відмітини «чудовиська з зеленими очима» залишаться з ними на все життя. А ревнивиці тепер доведеться відповідати за заподіяне.

Стосовно зловмисниці порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Тож покарання може сягнути аж до довічного ув’язнення. Слідство у справі триває.

Олександр Солошенко, ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

You may also like...