Під час бійки зі своїм знайомим дівчина нанесла ножове поранення… його приятелю

Уночі до чергової частини Вознесенського міськрайвідділу міліції Миколаївської області звернувся черговий лікар районної лікарні, який повідомив, що до медичного закладу доставлено чоловіка 1987 року народження з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

В ході проведення оперативно – розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому нанесла дівчина 1988 року народження, яка є коханою потерпілого.

З’ясувалось, що 23-річна дівчина була пошановувачкою алкоголю, але останнім часом не відмовляла собі у надмірному вживанні оковитої, та, як правило, застілля на мажорній ноті не закінчувались. Напідпитку вона майже завжди починала сваритися зі своїм хлопцем.

Ось, того дня дівчина відзначала день народження своєї подруги та, повертаючись напідпитку з гостей, зустріла свого хлопця, який відпочивав із товаришем і його дружиною.

Побачивши подругу, гніву молодого хлопця не було меж і він почав сваритись через її постійне пияцтво. Розмова між закоханими не склалась, дівчина почала кидатися на хлопця. Але на цьому драма не закінчилася, з часом сварка переросла в бійку. Чоловік з дружиною, що стояв поруч почав втручатися та розбороняти молоду пару. Не стримавши емоцій, захмеліла дівчина витягла з сумки розкладний ніж та нанесла товаришу свого хлопця тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани черевної порожнини. Дружина потерпілого одразу ж викликала карету швидкої медичної допомоги, працівники якої і відвезли до лікарні закривавленого хлопця.

Зловмисниця побігла додому та почала відмивати кров зі свого одягу… Але думки про скоєне її не залишали, а протверезівши ще й почала розуміти про відповідальність вчиненого, що і підштовхнуло її прийняти рішення – сховатися від стражів Закону, тому незабаром покинула домівку. Не довго їй довелося бути в «бігах», невдовзі правопорушниця була затримана співробітниками міліції. Під тиском зібраних доказів 23-річна дівчина розповіла про свій протиправний вчинок.

Слідчим відділенням Вознесенського МРВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Ведеться слідство.

Катерина Грицай
, СЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...