На Черкащині затримано чоловіка, який «замовив» свого конкурента по бізнесу

До працівників Управління карного розшуку надійшла інформація, про те, що житель міста Кам’янка підшукує людину яка може допомогти йому вчинити розправу над його кривдником – конкурентом по бізнесу. Оперативники негайно зайнялися перевіркою даної інформації, яка в процесі роботи знайшла своє підтвердження. Як виявилось, далеко не бідний житель міста Кам’янка, хоче помститися місцевому мешканцю, провчивши його насиллям.

Правоохоронці, не гаючи ані хвилини, розпочали спецоперацію. Діяти слід було швидко та рішуче. Підготовлена працівниками міліції людина зустрілася із замовником. Зловмисник чітко виклав свої вимоги: набридливого чоловіка потрібно було сильно побити, за умовами того, що в процесі розправи потерпілий загине, запропонована за роботу сума в 20 тисяч гривень, повинна була суттєво збільшиться. Виконавець погодився. Замовник надав виконавцю передоплату, в сумі 15 тисяч гривень, та фотокартку жертви, а також розповів з ким спілкується чоловік та де полюбляє проводити вільний час.

Повна конспірація у таких справах – запорука успіху, тож операція готувалася у суворій секретності. Оперативники провели імітацію вчинення розправи над чоловіком, а для підтвердження підготували фотографії жертви з місця потенційного злочину. В певний час замовника повідомили, що потерпілого з сильними тілесними ушкодженнями забрала «швидка», а наступного дня в реанімації чоловік помер. Отримавши таку інформацію задоволений замовник назначив зустріч з виконавцем для остаточного розрахунку. «Виконана робота» чоловіка вельми задовольнила, тому він віддав решту обіцяних грошей виконавцю злочину та доплатив за «старання». Як тільки гроші опинилися у кіллера – працівники міліції одягнули кайданки на руки замовника.

На даний час стосовно затриманого чоловіка порушено кримінальну справу за сукупністю трьох статей Кримінального кодексу України, а саме частина 2 статті 15, частина 3 статті 27 та частина 2 статті 121 згідно яких зловмисник може провести за гратами біля 10 років, та остаточну крапку в цій складній справі поставить суд, а працівники міліції наразі проводять перевірку на причетність затриманого до вчинення подібних злочинів на території Черкаської та сусідніх областей.

СЗГ УМВС України в Черкаській області

You may also like...