Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 10.10.2011

Як повідомили «УК» в УЗГ УМВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 988заяв про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано трьох осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці та 35 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано одну особу. Вилучено 2,1 кг наркотичних засобів.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 135 дорожньо-транспортних пригод, у яких 21 особа загинула та 198 – травмовані.
 
У місті Тульчині Вінницької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції в приміщенні приватного магазину квітів знайшли мертвими з ножовими пораненнями двох місцевих жителів, чоловіка та жінку віком 33 та 42 років. Попередньо встановлено, що чоловік під час сварки на ґрунті ревнощів убив ножем жінку-продавця, після чого покінчив життя самогубством, вдаривши себе ножем у груди.
 
У Кіровоградській області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали безробітного 30-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 7 жовтня в будинку за місцем проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, задушив свого шестимісячного сина, а тіло закопав на городі (тіло знайдено).
 
У місті Києві на місці скоєння злочину працівники міліції затримали 43-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він в під’їзді житлового будинку разом з невідомим заподіяв тілесні ушкодження 51-річному киянину, приватному підприємцю, й відібрав у нього сумку, у якій знаходилися 312,5 тис. грн, 400 євро, два мобільні телефони та особисті речі.
 
У Донецькій області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Він у минулому році, під час виконання будівельно-монтажних робіт для публічного акціонерного товариства, з метою ухилення від сплати до бюджету обов’язкових платежів, вніс до податкових декларацій з ПДВ, декларацій з податку на прибуток та актів виконаних робіт неправдиві відомості щодо залучення до виконання вказаних робіт субпідрядників, що призвело до ненадходження до бюджету обов’язкових платежів у сумі 788,7 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальні справи за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення) КК України.
 
У Кіровоградській області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора одного із ТОВ. Він підписав нотаріально не завірені договори купівлі-продажу двох об’єктів нерухомості в місті Кіровограді, які в подальшому були використані службовими особами іншого товариства з обмеженою відповідальністю для незаконного отримання бюджетного відшкодування податку на додану вартість. Унаслідок протиправних дій державі завдано збитків на суму понад 2,2 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.
 
На Миколаївщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили групу посадових осіб приватного сільськогосподарського підприємства. Вони у квітні цього року підробили довідку про врожайність і посівну площу та надали її до одного з товариств з обмеженою відповідальністю й отримали від них у якості передоплати за майбутню поставку зернових бюджетні кошти в сумі 24,9 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.
 
УК

You may also like...