Хлопець отримав удар ножем, захищаючи кохану… від її батька

В народі кажуть, що чужа душа – сутінки. Варто чи ні втручатися у сімейні сварки сторонній людині – питання, на яке немає однозначної відповіді. Але є ситуації, які все ж потребують втручання. Утім, для 26-річного мешканця Лебединського району Сумської області наслідком такого втручання стало ножове поранення.

Того вечора парубок, як і зазвичай, зателефонував своїй дівчині, яка проживає в сусідньому селі. З її голосу хлопець зрозумів, що кохана дуже схвильована і заплакана. Розпитуючи дівчину про причину її настрою, парубок дізнався, що її батько, будучи на підпитку, знову влаштував удома сварку. Цього разу конфлікт не закінчився лише образами на адресу дружини і доньки, оскільки дебошир вдарив доньку по обличчю. Така поведінка чоловіка обурила хлопця, тому він вирішив приїхати до дівчини та захистити жінок від домашнього бешкетника.

Подруга хлопця знаходилась на подвір’ї, плакала та не хотіла пускати парубка до хати, оскільки знала, що в стані алкогольного сп’яніння від батька можна чекати що завгодно. Але хлопець твердо вирішив цього разу поговорити з чоловіком. Як і припускала дівчина, «розмова» словами не закінчилась, а переросла у нетривалу сутичку між чоловіками. Вирішивши, що п’яний чоловік все-одно не зрозуміє зараз хибність своєї поведінки, хлопець та дівчина вийшли з хати.

Тим часом «ображений» батько повернувся до кухні, взяв ножа та вийшов слідом за молодими людьми. Хлопець почув, що чоловік наздоганяє їх і саме повернувся до нього, коли 43-річний дебошир налетів на нього та вдарив ножем у живіт. Хлопця забрала карета «швидкої», а батька того ж вечора – працівники міліції.

Коли вранці пройшов хміль, чоловік дуже шкодував про свій вчинок, говорив, що у всьому винна горілка. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років. Зараз він затриманий в порядку ст. 115 КПК України та чекає закінчення слідства в камері ізолятора тимчасового тримання.

ВЗГ УМВС України в Сумській області

You may also like...