На Львівщині відбулося зіткнення автомобілів: травмовано 49-річну жінку

  Як повідомили «УК» в Прес-службі управління ДАІ у Львівській області  ,21 грудня о 9.30 годині у Кам’янка-Бузький райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі сполученням Львів-Радехів-Луцьк сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій є травмовані.

 

Інспектори ДАІ встановили, що водій автомобіля «ВAЗ-21043», 49-річний житель міста Кам’янка-Бузьк,  рухаючись автодорогою Львів-Радехів-Луцьк, скоїв зіткнення з автомобілем «Івеко» під керуванням жителя села Печихвости Кам’янка-Бузького району.
 
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВAЗ-21043» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував стан транспортного засобу, дорожньої обстановки, внаслідок чого втратив контроль над керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, що призвело до зіткнення з автомобілем «Івеко».
 
Унаслідок цієї ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2104», 49-річна жителька міста Кам’янка-Бузька,  отримала тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, тупа травма живота) та була госпіталізована у реанімаційне відділення Кам’янко-Бузької центральної районної лікарні. 
 
«УК»

 

You may also like...