У Новобузькому районі 16-річний юнак покінчив життя самогубством

У м. Новий Буг, що на Миколаївщині, 16-річний юнак покінчив життя самогубством через повішання. Причиною такого вчинку стало нерозділене кохання.

Хлопець близько восьми місяців зустрічався із дівчиною, студенткою того ж коледжу, в якому вчився сам. Кохання між ними спалахнуло дуже стрімко і парочка не розлучалась майже все літо. На початку осені, коли почались заняття у навчальному закладі, хлопець та дівчина продовжували зустрічатися, але вже не так часто, як раніше. Негараздів між закоханими не було, допоки одного разу дівчина з подругами не пішла на дискотеку. Хлопець побачив її у компанії сторонніх парубків і це його дуже вразило. Звикнувши до романтичних стосунків, закоханий навіть уявити не міг, що його дівчина може спілкуватися з іншими хлопцями. Ревнощі переповнили юнака і він вперше посварився із своєю коханою. Дівчина не зрозуміла претензій та пішла додому, навіть нічого не пояснюючи. Тоді вона ще не знала, що бачить хлопця востаннє.

Переповнений емоціями юнак пішов додому. Допізна він сидів за домашнім комп‘ютером, переглядаючи фотографії та слухаючи музику. Близько другої години ночі до його кімнати увійшла мати та запропонувала синові лягати відпочивати. Хлопець відповів, що деякий час він ще посидить біля комп‘ютера. Невідомо, що того вечора керувало підлітком, але серед ночі він пішов до помешкання своєї дівчини, де прямо посеред двору, навпроти вікон спальні коханої, повісився на мотузці, яку прихопив із собою. Вранці його тіло виявили родичі дівчини, вони й повідомили до міліції.

Співробітниками Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області було оглянуто місце події, а у одежі юнака було знайдено передсмертну записку, у якій він повідомляє своїй коханій, що життя без неї собі не уявляє та добровільно йде з життя.

Смерть підлітка стала резонансною подією у селищі. Ніхто з його знайомих, батьків та вихователів не може зрозуміти, як спокійний та врівноважений хлопець із достатньо забезпеченої родини міг здійснити такий необміркований фатальний крок.

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...