Чернігівські міліціонери затримали вуличного грабіжника

У Чернігові о сьомій годині вечора до міськвідділу міліції звернувся чоловік, який стверджував, що поблизу одного з розважальних закладів по вулиці Горького на нього напали троє невідомих. Зловмисники побили його і забрали з кишень особисті речі – близько двохсот гривень та мобільний телефон вартістю півтори тисячі гривень.

Про цю подію були негайно повідомлені відділ карного розшуку та наряд Державної служби охорони, що здійснював патрулювання у цьому мікрорайоні. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили та затримали одного із підозрюваних. Під час особистого огляду в нього знайшли мобільний телефон потерпілого. Затриманий, 26-річний мешканець Чернігова, ніде не працював, тому, мабуть, вирішив «підзаробити» грошенят таким способом і разом із спільниками напав на беззахисного чоловіка. Після допиту із затриманого взято підписку про невиїзд.

Міліціонерам також вдалося встановити особу ще одного нападника. Ним виявився 34-річний житель Чернігівської області, раніше судимий. Триває розшук третього співучасника злочину.

Прес-служба Департаменту Державної служби охорони

You may also like...