Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 01.01.2012

Як повідомили «УК» в УЗГ МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 6271заяв про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано п’ять осіб. У правопорушників вилучено саморобний пістолет, 200 г вибухівки та 108 набоїв.
 
За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано п’ять осіб. Вилучено 1,5 кг наркотичних засобів.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 117 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 осіб загинули та   153 – травмовані.
 
У Шацькому району Волинської області 23 листопада у своєму будинку знайдено мертвою 48-річну безробітну. За висновком судово-медичної експертизи її смерть сталася внаслідок травми голови. У результаті оперативно-розшукових заходів затримано співмешканця потерпілої – 48-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він у період з 10 по 15 листопада в згаданому будинку під час сварок після спільного вживання спиртних напоїв спричиняв тілесні ушкодження господарці, від яких остання 23 листопада померла.
 
На Волині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора одного з комунальних господарств. Він, за зменшення терміну виконання громадських робіт жителем міста Володимир-Волинського, отримав від нього неправомірну вигоду у вигляді безкоштовного проведення ремонтно-зварювальних робіт у власному домогосподарстві. Судом розглянуто адміністративний протокол, за ч.1 ст.172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища) КУпАП. Посадовця притягнуто до адміністративної відповідальності, у вигляді штрафу в сумі 850 гривень.
 
На Дніпропетровщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили бухгалтера одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Вона надала до одного з державних банків фіктивну довідку про доходи й отримала кредит у сумі 200 тис. грн., який до теперішнього часу не повернула. Слідчим відділом ОВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України.
 
УК

You may also like...