В столиці п’яний 56-річний охоронець викрав авто, та не доїхав до дружини

У вівторок, вночі 3 січня 2012 року до оперативного чергового УДАІ м. Києва надійшло повідомлення, що з території одного з приватних підприємств, розташованого в Дніпровському районі столиці, було викрадено автомобіль «Деу -Ланос» червоного кольору.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів  працівники  ДАІ виявили вказаний автомобіль на трасі Київ-Чернігів, а згодом встановили та знайшли чоловіка, який і скоїв крадіжку автівки. 

Було з’ясовано, що 56-річний киянин,  працював  охоронцем на приватному підприємстві, де і була скоєна крадіжка. Тієї ночі,  щоб побачитися з дружиною, яка мешкає в Чернігівської області, охоронець будучи напідпитку, взяв без дозволу ключі від автомобіля «ДЕУ-Ланос», сів за кермо  та поїхав.

Але його планам не судилося здійснитися. Чоловік зміг проїхати лише Бровари, як закінчилось пальне. Тому він покинув автівку на дорозі. Співробітники ДАІ Дніпровського району оперативно знайшли викрадене авто цілим та неушкодженим.

І його власник на новий рік отримав такий своєрідний і дорогий новорічний подарунок.

Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за статтею 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

УДАІ у м. Київ
 

You may also like...