Серия наездов на пешеходов в Львовской области

 Як повідомила  «УК» Прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за останні дні в області сталося декілька ДТП з наїздамі на пішоходів

Так 8 січня близько 18.00 години на автодорозі між селами Монастирок та Замок  Жовківського району водій автомобіля «Фольксваген Пассат», 16-річний житель села  Замочок Жовківського району, учень 11-го класу, скоїв наїзд на пішохода, 67-річного жителя села Монастирок Жовківського району.
 
Попередні причини ДТП – водій автомобіля, не маючи посвідчення водія відповідної категорії, керував транспортним засобом (автомобілем), а також – не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішохода. 
 
Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та був госпіталізований у Рава-Руську міську лікарню.
 
За фактом ДТП триває слідство. 
 
9 січня о 20.20 годині у Львові на проспекті Чорновола, 101 водій автобуса «БАЗ», 52-річний житель Львова, скоїв наїзд на 54-річного пішохода, який переходив дорогу через нерегульований пішохідний перехід.
 
Попередні причини ДТП – порушення водієм автобуса правил дорожнього руху. Зокрема, він не надав перевагу пішоходу, що переходив проїжджу частину дороги через  нерегульований пішохідний перехід.
 
Унаслідок цієї ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма) та був госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні міста Львова.
 
За фактом ДТП триває перевірка. 
 

9 січня о 20.00 годині у місті Мостиська на вулиці Шевченка невідомий водій, керуючи  автомобілем «Ауді-80», у темну пору доби проявив неуважність до оточуючої дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішоходів. 
 
Зокрема, водій автомобіля скоїв наїзд на двох учнів Мостиської середньої загальноосвітньої школи №2 І-ІІІ ступенів. Після цього невстановлений водій на автомобілі з місця пригоди втік. 
 
Унаслідок цієї автопригоди 16-річний пішохід отримав перелом 3, 4 та пальців правої стопи, а у 15-річного – закритий перелом двох кісток ноги. Обох травмованих госпіталізовано у Мостиську клінічну центральну районну лікарню . 
 
Оперативно-розшуковими заходами автомобіль було розшукано та доставлено у Мостиський райвідділ. Водій та місце його знаходження встановлюється. Свідків цієї ДТП закликають зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.   
 
«УК»

You may also like...