Інформація ДАІ м. Києва на 07.03.2012

Як повідомили «УК» уВідділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 6 березня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 572 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 122; порушення правил проїзду перехресть – 24, порушення ПДР пішоходами – 65.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 34 порушення. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 652 рішення, у 282 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зареєстровано 1 ДТП, в якому 2 особи отримали травми.

Увага розшук! 06.03.2012 року о 14.00 год. На вул.. Старонаводницькій, 37 (Печерський район), сталося зіткнення а/м «Нісан Тіана», «Опель Омега» та невстановленого автомобіля, який залишив місце пригоди. Внаслідок пригоди потерпіли водій та пасажир автомобілю «Опель». Вони з травмами потрапили до лікарні. Столична Державтоінспекція просить відгукнутись свідків ДТП та телефонувати: 483-70-64 або 102.
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 2 водія, підробку номерів агрегатів автомобілю – 1, порушення правил зберігання мисливської зброї – 1.     
   
Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. З початку цього року вже задокументовано 15 спроб дачі хабара. За добу інспекторами ДАІ затриманий водій автобусу «Богдан», який з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР намагався дати хабара у розмірі 400 грн.  
 
Увага! Ускладнення погодних умов!Державтоінспекція столиці звертається до киян і гостей міста зважати на погодні умови та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.
За добу особовим складом Державтоінспекції міста за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 71 відповідний протокол. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності. Нагадуємо, що штраф за стоянку в недозволених місцях складає 255 – 340 гривень.
Зверніть увагу! В столиці по 31 березня триватиме операція «Пішохід та пішохідний перехід»
Зважаючи на те, що в столиці найбільш розповсюдженими видами автопригод залишаються наїзди на пішоходів, столична Державтоінспекція з 4 по 31 березня проводить відповідні профілактичні заходи.   Головним завданням якої є зниження кількості дорожньо – транспортних пригод за участю пішоходів.
 
До уваги водіїв та гостей столиці!
 З 12 лютого по 12 березня 2012 року, вводиться тимчасове обмеження руху усіх видів транспорту по Набережному шосе на ділянці від мосту Метро до примикання Дніпровського узвозу.
 
 Державтоінспекція просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.
 
У лютому – березні Державтоінспекція проводить Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху!». З метою залучення дітей та юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах столична Державтоінспекція оголосила проведення у Києві Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та фото під гаслом «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху». Триватиме він до 15 березня 2012 року. У конкурсі беруть участь діти віком від 6 до 16 років. Роботи виконуються довільною технікою (малюнок, живопис, композиція, фотографія) і мають відображати тематику, пов’язану з безпекою дорожнього руху. Малюнки та фотороботи (із обов’язковим зазначенням на зворотньому боці прізвища, повного ім’я та віку автора, місця проживання, а також назви робіт та навчального закладу) направляються авторами або представниками шкіл до управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві на адресу: вул. Богдана Хмельницького,54, відділ зв’язків з громадськістю. Учасники, які посядуть у конкурсі призові місця, отримують нагороди. Церемонія нагородження переможців та виставка конкурсних робіт відбудеться у квітні 2012 року.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
УК
 

 

 

You may also like...