У ДТП в Деснянському районі столиці травмовано п’ятеро людей (фото)

Як відомо, виїзд на смугу зустрічного руху є одним з найбільш грубих і небезпечних порушень Правил дорожнього руху. Дорожні пригоди, що трапились внаслідок цього порушення визначаються, як правило, тяжкими наслідками.

Свідченням тому дорожня пригода, яка трапилася вчора, близько   8 години на 2 км. автодороги Бровари-Калинівка. Тут зіткнулись три автівки «Ford Scorpio», «ВАЗ-2106» та «ЗАЗ-110206». Попередньо встановлено, що    43-річний водій  автомобіля «Форд» рухався з боку м. Бровари у напрямку с. Калинівка, не впорався з керуванням , виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ», що рухався у зворотньому напрямку. Від удару «ВАЗ» відкинуло на автомобіль «ЗАЗ», який рухався в попутньому напрямку з автомобілем «Ford Scorpio».

ДТП в Деснянском пайоне

ДТП в Деснянском пайоне-2

ДТП в Деснянском пайоне-3

ДТП в Деснянском пайоне-4

Внаслідок цієї пригоди  травмовано водія та двох пасажирів автомобіля ««Ford», їх в тяжкому стані доставлено до лікарні. Згодом лікарі повідомили, що один із пасажирів (чоловік 1976 року народження) від отриманих травм помер у лікарні. Також серйозні травми отримали 25-річний водій автомобіля «ВАЗ» (закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудей та живота, струс головного мозку, перелом кісток тазу  та його 29-річний пасажир (закрита черепно-мозкова травма, перелом лівої стегнової кістки). Травмованих госпіталізовано до районної лікарні міста Бровари. В цій автопригоді пощастило лише 24-річному водію автомобіля «ЗАЗ», травм він не отримав.

Причини цієї пригоди встановлюються, однак не буде зайвим нагадати водія про обережність та уважність на дорозі. Дотримуйтесь швидкісного режиму та не порушуйте Правил дорожнього руху.

УДАІ м. Києва

You may also like...