Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ Львщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області

Скоївши наїзд на двох людей, водій «ВАЗу» навіть не зупинився

Одна людина загинула, ще одну травмовано – такими  є наслідки автопригоди, яка сталася біля села Тишівниця Сколівського району. Водій автомобіля, скоївши цю жахливу ДТП, втік з місця аварії.

Автопригода сталася 5 травня близько 2.00 години на автодорозі біля села Тишівниця Сколівського району. Рухаючись зі сторони села Тишівниця у напрямку до автодороги  Київ-Чоп водій автомобіля збив одразу двох пішоходів – 20-річних хлопця та дівчину.

Від отриманих травм хлопець загинув на місці аварії, а дівчину з тілесними ушкодженнями у вигляді забійної рани голови, черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому правого стегна та перелому лівої ноги було доставлено у реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні.

У результаті проведених розшукових заходів правоохоронці виявили утікача. Зокрема, у селі Труханів Сколівського району було знайдено автомобіль «ВАЗ-2106» з характерними для ДТП технічними пошкодженнями. Також було з’ясовано, що цим транспортним засобом керував 24-річний водій, який після скоєння наїзду на людей втік, не надавши травмованим допомоги і навіть не повідомивши про випадок лікарів.

Зараз за фактом ДТП триває дослідча перевірка. Експерти повинні встановити, за яких обставин сталася ця аварія.

На Львівщині потрійне зіткнення: загинув 57-річний водій

5 травня близько 18.10 години біля села Підбірці Пустомитівського району водій автомобіля «ВАЗ-2101», 57-річний житель Пустомитівського району, допустив потрійне зіткнення.

Зокрема, водій «ВАЗу» виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «Volvo» з напівпричепом, яким керував 42-річний громадянин іноземної держави.

Після цього зіткнення відбулося ще одне: у вантажний автомобіль в’їхав позашляховик «Міцубіші Аутлендер» під керуванням 46-річної жительки міста Новий Розділ, який .

Унаслідок цього потрійного зіткнення водій автомобіля «ВАЗ-2101» помер на місці пригоди.

За фактом ДТП триває перевірка.


На Львівщині у кювет перекинувся автомобіль: водій – у лікарні

5 травня близько 9.20 години біля села Садки Жидачівського району водій автомобіля «Деу-Ланос», 60-річний житель Жидачівського району, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Унаслідок автопригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження (відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток основи черепа, церебральна кома) та був госпіталізований у Ходорівську міську лікарню.

За фактом ДТП триває перевірка.

На Львівщині пішохід раптово вийшов на дорогу та потрапив під колеса «Шкоди»

5 травня об 11.00 годині біля села Солонка Пустомитівського району водій автомобіля «Шкода Октавія», 52-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 52-рінчого львів’янина.

Попередньо з’ясовано, що пішохід раптово вийшов на проїжджу частину дороги та переходив її у невстановленому місці.

У результаті автопригоди чоловік отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма) та був госпіталізований у реанімаційне відділення 8-ої лікарні міста Львова.

У Львові жінка-водій, збивши семирічного хлопчика, втекла з місця аварії

6 травня о 19.30 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №1 надійшло повідомлення про звернення до них за медичною допомогою семирічного жителя Львова.

Хлопчик повідомив, що отримав тілесні ушкодження 6 травня близько 18.00 годині у Львові на перехресті вулиць Городоцька-Величка, де на нього наїхав автомобіль.

У результаті проведених пошукових заходів інспектори ДАІ з’ясували, що наїзд на дитину скоїла 47-річна жителька Львова, яка керувала автомобілем «Шкода Фабія», після чого з місця аварії втекла.

Унаслідок автонаїзду дитина отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин потиличної ділянки голови та лівого ліктєвого суглобу) та після огляду лікарями була відпущена додому.

За фактом ДТП триває перевірка.


На Львівщині у ДТП травмувався мотоцикліст-іноземець

5 травня у Золочівський райвідділ міліції від лікаря Золочівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про поступлення до них після ДТП 23-річного чоловіка, громадянина іноземної держави.

Як з’ясували інспектори ДАІ, вказаний вище іноземець, керуючи мотоциклом марки «Хонда» та рухаючись у напрямку до міста Львова, на об’їзній дорозі біля міста Золочів, не впорався з керуванням та впав з мотоцикла.

Унаслідок цієї автопригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці.

За фактом ДТП триває перевірка.


Троє пасажирів авто опинились у лікарні унаслідок недотримання водієм безпечної швидкості

6 травня близько 3.40 години на автодорозі біля села Залужжя Яворівського району водій автомобіля «Рено Кенгу», 57-річний житель Львова, не вибравши безпечної швидкості руху, з’їхав з дороги у кювет.

Унаслідок автопригоди троє пасажирів автомобіля, жителі Яворівського району, отримали тілесні ушкодження. Зокрема, у 55-річного чоловіка – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, у 55-річної жінки – закритий перелом обох кісток правого передпліччя зі зміщенням, рвана рана правого пальця правої руки, а у 57-річної – закрита черепно-мозкова травма, рвані рани на ділянці обличчя та правої руки.

УК

You may also like...