Інформація ДАІ м. Києва на 16. 05.2012

За 15 травня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 535 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 184; порушення правил проїзду перехресть – 14, порушення ПДР пішоходами – 14. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 89 відповідних протоколів. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 30 порушень. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 1944 рішення, у 669 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

 

За добу зареєстровано 5 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 6 осіб отримали травми. Зверніть увагу! В столиці у травні місяці травмовано 8 дітей – пішоходів. Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними під час керування автомобілем, не забувати, що на вулицях діти. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Також звертаємось до вчителів та батьків – нагадуйте дітям основні Правила дорожнього руху і не забувайте, що ваша поведінка на дорозі є найкращим прикладом для дитини. А обізнаність дітей в дорожній грамоті допоможе відвернути нещасні випадки та збереже життя і здоров’я.
 
За добу зареєстровано 3 незаконних заволодіння автотранспортом: Оболонський р-н а/м «HyundaiSonata», д/н АА7599КІ, 2005 р.в., сірий; Голосіївський р-н а/м «ToyotaLandCruiser», д/н ВТ7868АН, 2007 р.в., чорний; Дарницький р-н а/м «SuzukiMagyar», д/н EMS-BR87», 2006 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку.
 
 Вчора, інспекторами ВДАІ Оболонського району виявлено автомобіль «HyundaiSonata»,  яким того ж дня незаконно заволоділи на вулиці З. Гайдай,3. Автомобіль повернуто власнику. Крім того, виявлені та затримані 3 автомобілі, які знаходились у розшуку, а саме: «Шкода», «Чери Амулет», «ВАЗ-211440». Зокрема, було затримано сім громадян, які знаходились у розшуку. Чоловіків доставлено до райуправління міліції. Вчора, інспекторами ДАІ у Дарницького району був затримана жінка, яка навмисно пошкодила автомобіль «Пежо-407», що належить іншому власнику. Громадянку доставлено до райуправління міліції.
 
Також, інспекторами полку ДПС ДАІ у Оболонському районі було  затримано двох водіїв, які перевозили горілочні вироби, без відповідних документів. Для з’ясування всіх обставин чоловіків було доставлено до райуправління міліції. Крім того, до райуправління міліції доставлено водія автомобіля «ЗИЛ», який встановлював МАФ, без необхідних документів, а також 4-х громадян, які незаконно зберігали та перевозили наркотичну речовину. 
 
У столиці з 14 травня по 5 червня 2012 року триватимуть профілактичні заходи на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «АВТОБУС-2012». Одним із напрямків у роботі Державтоінспекції є контроль за станом пасажирських перевезень та дотримання водіями автобусів Правил дорожнього руху. Незабаром об’єм пасажирських перевезень зросте, адже розпочнеться сезон відпусток. Головна мета операції – зробити перевезення пасажирів безпечними, не допустити аварій з транспортом, що здійснює перевезення людей, говорить начальник управління ДАІ Анатолій Курінний.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що у центрі столиці з 28 травня по 7 липня до ЄВРО-2012  буде перекрито  рух  транспорту.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що з метою належної підготовки до відкриття фан-зони Євро-2012 та проведення цього заходу, рух транспорту на Хрещатику буде перекрито з 00:00 годин 28 травня до 1:00 годин 7 липня на відрізку від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького. Рухатись на цьому відрізку можуть лише спеціальні машини та акредитований  транспорт (розпорядження КМДА від 30.03.2012 року №512). Звертаємо увагу водіїв на те, що з 25 травня по 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме:
 
вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик
 
Крім того, згідно проекту – ропорядження КМДА,  під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату ЄВРО-2012, передбачається перекриття наступних центральних вулиць міста:
 
бульвар Л. Українки від вул. Кутузова до вул. І. Кудрі в обох напрямках;
вул. Червоноармійська від вул. І. Федорова до бульвару Т. Шевченка;
вул. Жилянська від вул. Горького до вул. Шота Руставели;
вул. Саксаганського від вул. Горького до вул. Еспланадної. 
 
Зверніть увагу! Надана інформація може змінюватись.
 

 

You may also like...