Торговець металопрокатом не сплатив податків на 2 мільйони гривень

Близько 2 мільйонів гривень – такою була загальна сума несплачених податків до Держбюджету одним з харків’ян, який займався оптовою торгівлею металопрокатом.

Як повідомили «УК» в УПМ ДПС у Харківській області, з метою незаконного формування податкового кредиту з ПДВ та ухилення від сплати податків «спритний бізнесмен» в період з 23.11.09р. по 19.02.11р. вносив недостовірні дані в декларації з ПДВ за 4 квартал 2009 – 2010 років та декларації про доходи фізичних осіб, отриманих ним в 2009-2010 роках.

За матеріалами, зібраними співробітниками відділу податкової міліції ДПІ у Дзержинському районі м. Харкова, в ході проведення слідчо-оперативних заходів порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України відносно підприємця за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

На сьогодні вирішується питання про накладення арешту на майно шахрая та вживаються додаткові заходи щодо встановлення ліквідного майна з метою погашення нанесених державі збитків і осіб, причетних до скоєння злочину.

УК
 

You may also like...