Інформація ДАІ м. Києва

За 11 червня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 386 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 191; порушення правил проїзду перехресть – 11, порушення ПДР пішоходами – 10. За порушення ПДР в частині зупинки і стоянки на водіїв складено 31 відповідний протокол. Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу виявлено 40 порушень. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 2242 рішення, у 795 випадках – водіїв позбавили права керування транспортним засобом.

За добу зафіксовано 5 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 5 осіб отримали травми.
 
Вчора було скоєно 3 незаконних заволодіння транспортними засобами: Дарницький район а/м    «ВАЗ-211040», н.з. АА7415КХ, 2011 р.в., синій та а/м «Тойота Королла»,  н.з. 21953КТ, 1995 р.в, зелений; Шевченківський район мотоцикл «Xonda CBR 1000 RR», номерний знак відсутній, 2006 року випуску, чорного кольору, на обліку ДАІ не перебуває, документи відсутні). Прийнято міри розшуку.
 
Працівниками полку ДПС ДАІ виявлено автомобіль «Шевроле Авео», що знаходився у розшуку. Крім того, у Подільському районі затримано особу, яка перебувала у розшуку за ст. 296 КК України (хуліганство). Зокрема, інспекторами ВДАІ Дарницького району затримано водія автомобіля «Шкода Фабиа», який керував автомобілем без документів та пояснити своє відношення до автівки не зміг. Для з’ясування всіх обставин чоловіка доставлено до райуправління.
 
Співробітники столичної Державтоінспекції активізували боротьбу з недобросовісними водіями, які намагаються хабарами відкупитися від покарання за порушення Правил дорожнього руху. Тільки з початку нинішнього року задокументовано 43 факти дачі хабара. ДАІ нагадує, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність за ст. 369 КК України (пропозиція чи дача хабара) і карається штрафом або ж обмеженням волі на строк до 5 років.
 
До райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено 1 особу, за хуліганство – 1, за перевезення вантажу (МАФ) без документів-1.
 
Столична Державтоінспекція нагадує, що до 01.00 год. 7 липня 2012 року перекрита офіційна фан-зона турніру УЄФА ЄВРО-2012 – на Майдані Незалежності та по вулиці Хрещатик на відрізку від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького. Звертаємо також увагу водіїв на те, що до 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме:
 – вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 – вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 

You may also like...