Перекриття руху транспорту в столиці до дня Конституції

Столична Державтоінспекція звертає увагу автомобілістів, що у святкові дні приурочені до дня Конституції пройде багато масових заходів, тому відбудуться зміни в організації дорожнього руху.

Так, 29 червня на Софіївській площі  відбудеться концерт всесвітньо відомого іспанського тенора Пласідо Домінго, тому  на час проведення заходу з 18 до 22 години буде заборонений рух за наступним маршрутом: на розі вулиць Володимирської та Ірининської, Володимирської та Софіївської; Володимирської та Великої Житомирської, Володимирського проїзду та вул. Малої Житомирської, з боку вул. А. Тарасової, з боку провулку Рильского (на виконання розпорядження КМДА №588 від 11.04.2012). 

Крім того, 30 червня з 00 годин до 8-00 години 1 липня 2012 буде перекрито рух усіх видів транспорту на вулиці Хрещатик від Європейської площі до Майдану Незалежності, на вулиці Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської та на вулиці Михайлівській від вул. Хрещатик до вул. Костьольної. Це пов’язано з проведенням благодійного концерту за участю Сера Елтона Джона та гурту «Квін» з Адамом Ламбертом.
 
ДАІ Києва радить водіям, які прибуватимуть на перегляд концерту, здійснювати паркування транспортних засобів на Михайлівській площі.
Державтоінспекція м. Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.
_________________________________________________________________-
До уваги водіїв! Під час святкування дня Конституції робота підрозділів ВРЕР буде здійснюватися у наступному режимі:
 
28 червня – вихідний день
29.06.2012 – ВРЕР ДАІ №1 та №2 працюватимуть з 10 до 14 години
30.06.2012 – працюватимуть всі ВРЕР з 9 до 16 години
1.06.2012 – ВРЕР №6 з 9 до 13 години.
 

You may also like...