В Киеве на проспекте Бажана столкнулись «Шевроле Авео» и грузовик «Скания» (фото)

В столиці внаслідок зіткнення автівки с фурою легковик практично не підлягає ремонту, а його пасажир опинився у лікарні.

 Вчора, неподалік перехрестя проспекту Бажана з Дніпровською набережною трапилось зіткнення «Шевроле Авео» та вантажівки «Сканія».

За попередніми даними встановлено, що «Сканія» рухалась у третьому ряду, коли раптом її зачепив, а потім перекинувся легковик. З його пошкодженого бензобака почало витікати пальне і з огляду на спеку машина лише дивом не спалахнула. Пасажирку легковика було госпіталізовано.

На місці ДТП водій «Шевроле» не зміг пояснити причину цього зіткнення по суті. Натомість водій фури стверджував, що рухався з дозволеною швидкістю в напрямку Харківської площі, не маневрував. Він вважає, що причина пригоди в тому, що водій «Авео» на великій швидкості почав маневрувати і не зміг впоратись з кермом. Про це до речі свідчать сліди юзу, залишені на асфальті. Втім, хто і якою мірою винен в тому , що трапилось буде з’ясовано згодом, після закінчення розслідування.

Державтоінспекція також звертає увагу, що дуже часто в місцях скоєння пригод створюються скупчення транспорту ще й тому, що водії призупиняють рух і розглядають наслідки пригоди. Цього разу через таке споглядання не змогли розминутись ще одна вантажівка та «Ланос». Отож, з огляду на спеку радимо всім водіям бути уважнішими і враховувати всі негаразди пов’язані з значним підвищенням температури.

Відділ зв`язків з громадськістю УДАІ Києва

You may also like...