Про злочини та події, які трапилися на території Львівської області 10 липня 2012 року

У ході проведення операції «Мак-2012» співробітники міськрайвідділів області на території Яворівського, Сокальського, Радехівського, Жовківського, Мостиського, Буського та Жидачівського районів Львівщини виявили та вилучили 14170 рослин снодійного маку. Найбільший посів − 5477 рослин − правоохоронці виявили на присадибній ділянці 64-річної жительки села Хлівчани Сокальського району.

 У Дрогобицький РВ звернувся з заявою 25-річний місцевий житель, який повідомив про те, що невідома особа відібрала його мобільний телефон «Нокіа-Х3» та золотий ланцюжок вартістю майже 6500 гривень. Співробітники СДІМ за скоєння цього злочину затримали 18-річного дрогобичанина. За цим фактом триває дослідча перевірка.

До співробітників Самбірського РВ звернулась 52-річна самбірчанка, яка повідомила про те, що 29 червня в її квартиру шляхом вільного доступу зайшла невідома жінка, побила її та викрала туфлі її доньки вартістю 150 гривень. Правоохоронці встановили, що пограбування скоїла раніше судима 16-річна жителька району.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Яворівського РВ встановили, що крадіжку 100 метрів залізничних колій в лісовому масиві поблизу с. Жорниська скоїли 57-річний житель Миколаївського району та 29-річний львів’янин, раніше судимий. Речові докази вилучено.

 

 ВЗГ ГУ МВС УКРАЇНИ В ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ 

You may also like...