Ушлый делец пять раз продал один и тот же гараж разным людям

На Львівщині горе-ділок п’ять разів продав один і той самий гараж

 До Золочівського райвідділу міліції звернулось одразу п’ятеро людей, які розповіли, що вони купили гараж у 47-річного місцевого мешканця. Кожен з них дав чоловікові майже по тисячі гривень, однак у свою власність «помешкання для залізного коня» таки не отримав.
 
Шахрай ніколи ніде не працював. Та ще й дружина, якій набридло утримувати чоловіка, хотіла з ним розлучитись. Відтак 47-річний місцевий мешканець вирішив продати свій гараж, аби доказати  коханій, що вміє заробляти гроші. Але замість чесно зароблених грошей, останній пішов на махінації, продавши один гараж одразу п’ятьом людям.
 
«У кожного, хто приходив до чоловіка подивитись приміщення, яке він продає, останній одразу брав повну суму грошей. І люди гроші давали, адже власник просив за гараж всього тисячу гривень», – розповідає Андрій Герасимович, перший заступник начальника Золочівського райвідділу міліції.
 
Гроші чоловік узяв, але документів на гараж не віддав нікому, тому одного дня під будинком шахрая зустрілись усі п’ятеро покупців. Однак власника вдома не було.  Після кількох годин чекання люди розговорились та зрозуміли, що мають справу з шахраєм. Усі п’ятеро пішли писати заяви до райвідділу.
 
Зловмисника затримали. Проти нього порушили кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 190 (шахрайство вчинене повторно) Кримінального кодексу України.
 
Так, чоловік і грошей не заробив, і дружина від нього пішла, і може втратити свободу на три роки.
 
ВЗГ ГУМВС України у Львівській області 

You may also like...