В центрі Києва перекриють рух транспорту. Де і коли

У святкові дні в центрі Києва перекриють рух транспорту

 Державтоінспекція м. Києва повідомляє, що в столиці для забезпечення належного організаційного рівня відзначення Дня Державного прапора та 21-ї річниці Дня Незалежності України будуть введені тимчасові обмеження в русі транспортних засобів.

Так, 23 серпня буде заборонено рух транспорту по вулиці Хрещатик на ділянці від вулиць Інститутської до Б.Хмельницького.

Також з 21години 23 серпня до 6 години 25 серпня буде заборонено рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від Європейської площі до Бессарабського ринку.

У зв’язку з відкриттям 22 серпня нової експозиції Музею історії міста Києва та експозиції Музею шістдесятництва з 14 до 16 години паркуватимуться автобуси з учасниками заходів на вулицях Б.Хмельницького,7 та О.Гончара, 33-а.

Державтоінспекція столиці радить киянам та гостям міста по можливості відмовитись від поїздок на автотранспорті до центральної частини міста, оскільки проведення численних масових заходів може створити незручності.

Також ДАІ звертає увагу водіїв на те, аби вони не залишали свої транспортні засоби з порушенням правил паркування. А загалом, всі учасники дорожнього руху повинні із розумінням поставитись до тимчасових обмежень, бути гранично уважними, обережними та неухильно дотримуватись сигналів регулювальника, вимог дорожніх знаків.

 

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...