На Рівненщині затримано водія, який скоїв наїзд на мотоцикл, травмувавши двох людей

Як повідомили «УК» у Прес-службі Управління ДАІ МВС України, у минулу суботу, близько 12 години ночі, поблизу села Балашівка Березнівського району Рівненської області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждало двоє молодих людей.

26-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107», рухався зі сторони села Яцьковичі в напрямку Балашівки. За попередніми даними водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з мотоциклом «VIPER». За кермом останнього знаходився 17-річний юнак.

Після скоєння ДТП, водій автомобіля «ВАЗ-2107», з місця пригоди зник.

Внаслідок автопригоди водій мотоциклу та його 19-річна сестра, яка була пасажиром, отримали тілесні ушкодження.

Після огляду медиків водія відпустили додому, а от дівчину госпіталізували до Березнівської лікарні з відкритим переломом лівої гомілки.

Пізніше було з’ясовано, що водій автомобіля, аби приховати автопригоду від’їхав за 100 метрів від місця скоєння і з’їхавши у кювет сховав свій транспортний засіб у лісовому масиві. Крім цього, молодик керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
Під час спілкування з працівниками Державтоінспекції водій легковика переконував правоохоронців, що у нього взагалі не має автомобіля і він до цієї ДТП не причетний. Однак свідки ДТП та постраждалі вказували саме на нього.

Під ранок працівниками ДАІ Березнівського райвідділу міліції автомобіль «ВАЗ 2107» було розшукано. На транспортному засобі були зафіксовані пошкодження, які вказували на причетність його до ДТП.

Автомобіль «ВАЗ 2107» доставлений у Березнівський РВ УМВС. Наразі з’ясовуються усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

УК
 

You may also like...