Інформація ДАІ м. Києва. 7-го вересня буде перекрито Хрещатик

За 4 вересня співробітники столичної ДАІ задокументували 549 порушень ПДР з боку водіїв, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 240; порушення правил проїзду перехресть – 11, порушення ПДР пішоходами – 17. Крім того, за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки, до відповідальності притягнуто 89 водій.

Автолюбителів, які будуть ігнорувати правила паркування, інспектори ДАІ, згідно з чинним законодавством, будуть притягувати до адміністративної відповідальності. Нагадаємо, штраф за такий вид порушення становить від 255 до 340 гривень. А якщо водії паркуватимуть автівки, які суттєво заважатимуть руху транспорту, то відповідальність підвищується. Скажімо за зупинку на смузі громадського транспорту водієві прийдеться сплатити штраф від 510 до 680 гривень (ст. 122 ч.3 КпАП України).

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено 38 порушень.
 
За добу зареєстровано 5 ДТП в яких 5 осіб отримали травми.
ГИБДД России сразу в нескольких городах начала проводить рейды под кодовым названием «Тонировка», целью которых является проверка тонировки на стеклах автомобилей соответствию требованиям ГОСТа. Согласно новым поправкам к КоАП, вступившим в силу с 1 июля 2012 года, избыточная тонировка передних боковых и ветрового стекла карается штрафом в размере 500 рублей и снятием автомобильных номеров. Согласно требованиям ГОСТа, правильная тонировка – это кода светопропускание передних боковых стекол должно быть не менее 70 процентов, а ветрового стекла — не менее 75 процентов. 
 Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що з 20 серпня – 20 вересня 2012 року в столиці проходять профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.
 
Працівниками ДАІ столиці виявлено та доставлено до майданчика тимчасового зберігання 7 автомобілів, що знаходились в розшуку. До райуправлінь міліції за хуліганство затримано та доставлено – 1 особу, за незаконне зберігання наркотичних речовин – 1, за крадіжку- 2, за підробку номерних агрегатів -1, затримано 1 особу, що перебувала в розшуку за скоєння злочину.  
 
Зареєстровано два незаконних заволодіння: Солом’янський  район – а/м «Honda Hornet», н.з. АА3406АA, 1996 р.в. білого кольору; Шевченківський район – а/м «Honda Steed-400», н.з. 5775АМ02Rus 1998 р.в. чорного кольору. Прийнято міри розшуку.
 
Інспекторами ДПС Голосіївського районного відділу ДАІ затримано автомобіль «Mercedes-Benz Slk 200» під керуванням громадянина, який значиться в розшуку по базі «Інтерпол».

До уваги водіїв! У зв’язку з проведенням на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності святкового концерту «
Drem show» 7 вересня буде перекрито рух автотранспорту
Столична Державтоінспекція повідомляє, що згідно розпорядження КМДА № 1421 від 10.08.2012 року, 7 вересня з 14 години 00 хвилин до 22 години 30 хвилин по вулиці Хрещатик буде перекрито рух транспорту на відрізку від вулиці Б.Хмельницького до вулиці Інститутської. 
Радимо киянам та гостям міста обмежити свої поїздки на автотранспорті до центральної частини міста, оскільки проведення масових заходів не дозволить автомобілістам скористатись вулицями розташованими у центрі. Також прохання до водіїв не залишати свої транспортні засоби з порушенням правил паркування. А загалом, всі учасники дорожнього руху повинні бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...