Кримінальна хроніка Житомирщини на 25.09.2012

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 323 повідомлення, 307 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, факти нелегального обігу наркотиків, шахрайства та інші. У 116 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.  Припинено 188 порушень правил дорожнього руху, 12 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

24 вересня до Новоград-Волинського МВ звернулась жителька с.Маковиців, із заявою про те, що з її будинку, шляхом підбору ключа, невідомим викрадено гроші в сумі 1 тис. 400 гривень.

Оперативниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримано 28-річну місцеву жительку.

До Андрушівського РВ звернулась жителька райцентру, повідомивши про те, що з підсобного приміщення її домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 2 велосипеди "Україна".
Вжитими заходами працівниками чергового наряду міліції за підозрою у скоєнні злочину затримано непрацюючого 39-річного жителя райцентру.

Минулої доби до Коростенського МВ міліції надійшло повідомлення від жительки райцентру, яка повідомила про те, що напередодні близько 12.00 невідомим викрадено її велосипед вартістю 600 гривні, який вона залишила без нагляду в дворі будинку.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого, раніше судимого 43-річного місцевого жителя, в якого викрадений велосипед вилучено.

Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання 69-річного жителя с.Скочище Брусилівського району працівники міліції виявили та вилучили нарізний малокаліберний обріз (без номера) німецького виробництва калібром 5,6 мм. Вилучену зброю наразі направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

Шановні громадяни! Нагадуємо Вам, що за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу статтею 263 Кримінального Кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Житомир Онлайн

 

You may also like...