Інформація ДАІ м. Києва на 12.11.2012

За 10-11 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 1272 порушення Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 513 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 111 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 64, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 57. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено – 85 водіїв. Крім того виявлено 31 пішохода -порушника.

За вихідні дні, в столиці було зареєстровано 10 ДТП, в яких 1 особа загинула та 12 людей отримали травми.

Зверніть увагу!

В столиці з 12 по 18 листопада триває Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху.Мета – попередження дорожньо-транспортного травматизму та привернення уваги суспільства до проблемних питань у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. В рамках заходу проводяться цільові профілактичні заходи:«Увага» Пішохід на дорозі!», «Мобільний телефон» та «Ремень безпеки». Шановні водії! Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю». Зупиніться, як того вимагають правила пропустіть всіх пішоходів, що переходять дорогу. У багатьох випадках пильність та уважність людини за кермом може відвернути лихо.

У суботу, у Шевченківському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «Ford Taunus», номерний знак С5946ВІ, 1981 року випуску, синього кольору. Прийнято міри розшуку.

За вихідні дні співробітниками ДАІ виявлено 4 автомобілі, що знаходились у розшуку. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -2 особи, за крадіжку -1, за підробку документів-2, за порушення правил зберігання мисливської зброї -1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може прийти на допомогу. Нагадуємо також, що працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...