Інформація ДАІ м. Києва на 16.11.2012

За 15 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 824 порушення Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 218 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 75 водіїв, без необхідних документів керували автівками – 31, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 43. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від керування відсторонено – 36 водіїв. Крім того виявлено 71 пішохода -порушника.

У четвер в столиці було зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 людини отримали травми.

ДАІ закликає водіїв користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість. А також, за складних умов руху враховувати стан проїжджої частини: мокра, брудна та слизька дорога, опале листя – це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів. І радить не зволікати із заміною автомобільної гуми на зимову.

Зверніть увагу! В столиці з 12 по 18 листопада триває Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Мета – попередження дорожньо-транспортного травматизму та привернення уваги суспільства до проблемних питань у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. В рамках заходу проводяться цільові профілактичні заходи:«Увага» Пішохід на дорозі!», «Мобільний телефон» та «Ремень безпеки».
Вчора, зареєстровано одне незаконне заволодіння транспортним засобом: у Дарницькому районі викрали автомобіль «Mitsubishi Lancer 1.5», номерний знак АА1794ІС, 2008 року випуску, синього кольору. Прийнято міри розшуку.

У Деснянському районі інспекторами ДАІ був затриманий водій а/м «Міцубіші Паджеро», який 14.11.12 скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. Співробітниками ДАІ виявлені 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. Крім того, у Деснянському районі інспекторами ДАІ знайдений та затриманий а/м «Нісан х Трайл», яким 31.10.12 незаконно заволоділи невстановлені особи. Також на Подолі був затриманий чоловік, який перебував у розшуку. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено двоє громадян, за підробку номерів агрегатів автомобіля – 1.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може прийти на допомогу. Нагадуємо також, що працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...