Кримінальна хроніка Житомирщини на 20 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних надійшло 277 повідомлень,242 з яких із ознаками злочинів, серед них грабіж, крадіжки чужого майна, незаконне заволодіння транспортними засобами, нелегальний обіг наркотичних засобів та інші. У 60 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 173 порушень правил дорожнього руху, 12 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Уночі 19 листопада до Богунського РВ із заявою звернувся житель м.Житомира, повідомивши про те, що цієї ж ночі в обласному центрі по вул. Проспект Миру з його автомобіля "ВАЗ 2101" двоє невідомих намагалися скоїти крадіжку автомагнітоли.

Вжитими заходами черговим нарядом батальйону патрульної служби за підозрою у скоєнні злочину затримано непрацюючого, раніше судимого17-річного юнака без постійного місця проживання. Розшук іншого співучасника злочину, 16-річного парубка, наразі триває.

Минулої доби до Черняхівського РВ міліції звернувся житель с. Малої Горбаші із заявою про те, що цієї ж ночі з подвір’я його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено несправний мотоцикл "ЯВА". Сума збитку становить 2 тис. 500 гривень.
Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення особи зловмисника та безпосереднього його затримання.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...