Інформація ДАІ м Києва на 22.11.2012

За 21 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 702 порушення Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 235 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 79 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 32, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 32. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння затримано – 40 водіїв. Крім того виявлено 36 пішоходів-порушників.
За минулу добу в столиці було зареєстровано 1 ДТП (наїзд на пішохода), в якій 1 особа отримала травми.

Зверніть увагу! В столиці очікується погіршення погодних умов – зниження температури, хмарність та опади. Пам’ятайте, дощ – знижує видимість. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо.
Вчора, зареєстровано 1 незаконне заволодіння транспортним засобом: Дарницький р-н а/м «ВАЗ-2106», д/н М7365КИ, 1988 р.в., жовтого кольору.

Інспекторами ДАІ виявлено 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. До райвідділу міліції за підробку номерів агрегатів автомобілю доставлено 1 особу.

Також столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...