Кримінальна хроніка Житомирщини на 10 грудня 2012 року

Упродовж минулих вихідних до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 540 повідомлень, 63 з яких із ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабежі, крадіжки чужого майна, факти нелегального обігу наркотиків та інші. У 23 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 301 порушення правил дорожнього руху, 34 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 грудня до Житомирського РВ міліції звернувся житель с.Гаю, повідомивши про те, що в період з 7 по 8 грудня п.р. із його автомобіля ВАЗ-2103, що знаходився на подвір’ї домогосподарства заявника, невідомими викрадено акумулятор.

Оперативники карного розшуку у скоєнні крадіжки обґрунтовано підозрюють двох чоловіків, один з яких 28-річний місцевий мешканець, інший – 18-річний житель Романівського району.

До Чуднівського РВ звернувся житель смт.Великих Коровинців із заявою про те, що цієї ж ночі з будинку його матері, 1929 р.н., шляхом розбивання віконного скла, невідомим викрадено продукти харчування.
Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 27-річного місцевого жителя.

У неділю, 9 грудня, до Овруцького РВ звернувся житель с. Словечного, 1925 р.н., повідомивши, що в період часу з 4 по 8 грудня п.р. з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено близько 30 тис. гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні цього кримінального правопорушення затримали місцеву жительку, 70-річну пенсіонерку.

Шановні громадяни! Подбайте про безпеку своїх батьків, які проживають окремо від вас. Як свідчить практика, саме люди похилого віку найчастіше стають жертвами лиходіїв: шахраїв, злодіїв та грабіжників. У першу чергу, потурбуйтеся про наявність постійного зв’язку зі своїми рідними в будь-який час доби. Розкажіть та продемонструйте літнім батькам, як користуватися мобільним телефоном у разі негайного виклику міліції, медиків або рятівників.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...